Den perfekta mannen & Kalas hos Hugo och Snigel;)

Denna rubriken kan tyckas låta konstig, men jag ska förklara!
Igår låg jag i djupa tankar och filosoferade om hur min framtida karl kommer se ut och vara, och även mitt framtida äktenskap! Ja ända till klockan 00.00 i natt låg jag i funderingar! Bröjar bli som min vän Elin som ligger och filosoferar om livet och går in på riktigt djupa frågor. Ibland när hon sover över kan hon börja halv 2 på natten men Vad är meningen med livet? Men hon är så go min vän! :)
I alla fall, medan jag låg där i min säng och fantiserade kom det fram mycket saker som jag kom att tänka på. Här nere på Cypern är det så att männen gör ingenting i förhållandet, de överlåter allt ansvar på kvinnan. O då menar jag INGENTING! Så ska jag absolut inte ha det. Jag ska gå in i ett förhållande med inställningen att vi ska dela allt ansvar jämt. Annars kan det lika gärna kvitta!
Sen är det vissa kriterier som min Karl ska kunna uppfylla. Inga lätta antagningsprov jag har. Men i alla fall om ni känner någon som har dessa är det bara att höra av sig:

YTTRE:
- Snygg givetvis
- Sexig
- Lång
- Stora händer
- Vältränad och muskulös
- Solbränd
- Snygg avslapnad klädstil
- Kunna spela gitarr
- Jobba som snickare / Byggare
- Brunhårig eller blond spelar ingen roll
- Bruna ögon
- Kunna laga mat
- Vara rik
- Köra en splitter ny BMW

INRE:
- Smart
- Intelligent
- Trogen
- Rolig och ha humor
- Snäll och omtänksam
- Jämställd
- Romantisk
- Ansvarsfull
- Vilja göra saker
- Barnkär
- Gentleman

Hmm var det något mer??!  That´s it.. Haha ta detta med en nypa salt nu, för jag kommer nog ALDRIG hitta en kille som har allt detta..;) Men drömma kan man ju!


Jo och nu till det här med Hugo o Snigel. Det är lite internt mellan oss tjejer här nere. Men jag ska dra det lite snabbt. De nya engelskmännen som kommit som heter Daniel och Nick, var vi tvugna och komma på nya namn så i kan prata om dem när de är med utan de förstår. Alexandra tyckte att Daniel var så lik Hugh Grant (skådespelaren ni vet) och sen utvecklade Elin det till Hugo Gran, hon försvenskade det lite. Sen igår när jag och Elin pratade så sa jag att jag kommer alltid att tänka på den lilla bruna trähunden i Björnes magasin när gon säger hugo, och då kom vi på att Nick får heta Snigel. Smart va??! :)

Vi ska till Hugo O Snigel ikväll, förmodligen blir det väl att ta en drink eller  något:) Ska blir trevligt.
_________________________________________________________________________________________________
När jag och Alexandra hade vårt obligatoriska förmiddagssamtal när våra bebisar sover kom Alexandra på den briljanta idén att skriva väderleksrapport i slutet av varje inlägg. Jag härmar henne lite också:)

Dagens väder:
Sol på förmiddagen, men det börja dra in tunga moln över Larnaca. Runt 18 grader. Nordöstlig (?) eller norvästlig (?) vind;) Haha

Ha en trevlig helg!

Klart slut från Cypern, Larnaca! / Elinpelin


sodastreamad oboy och det roliga i hach..

Okej lugn allihop, jag har bara fått björn gustavssons låt till Carina Berg på hjärnan. Elin var här igår och vi gick rut och sjöng på den hela tiden. På tal om igår, jag o Elin va helt galna.
Vi dresserade pannkakor så de skulle flippa i luften, sprang runt som galningar med Penelope nere vid havet och sjöng en massa. Kunde inte haft en bättre eftermiddag!! :) Dessvärre ringde Elin och väckte mig klockan 12.00, att folk aldrig kan lära sig att man inte ska ringa folk så tidigt;) Okej kanske var dags att gå upp då i alla fall! Men jag behövde verkligen sova ut, för i fredags firade vi Evelina och vi ramlade in någon gång runt halv 5. Men oj vilket kalas!! :) Evelina hade ställt sig och bakat muffins och annat snacks så jag och alexandra åt som vi aldrig hade sett mat innan.. Mums.
Vi drack vin och öl och dansade och ringde massa gamla X och pratade och hade supertrevligt! :)
Alexandra som träffat en kille, skulle ju så klart träffa honom ute på stan så vid 2 tiden tog vi en taxi in och mötte upp dem. De var jättretrevliga och jag tror alexandra hade skoj;)
Jag och Evelina hade också skoj. Killarna bakom baren var transvistiter, ganska coolt ställe.
Sen taxi hem! Taxichaffören var helt galen.. Nästan lite äcklig.
Blev inte så mycket sovit. Men jag var hos Evelina nästan hela dagen, jag bjöd in mig själv. Vi beställde pizza och kollade på Familjen är värre med ben stiller. Hur rolig film som helst, och eftersom vi var så trätta låg vi och skrattade hela tiden, åt sådant som inte ens va kul.. Vi är lite galna!

På lördagskvällen satt jag barnvakt, eller rättade sagt jag satt inte, jag låg i soffan och sov.

Som sagt igår kom min kära Elin hit. Hon är ju för rolig alltså!
Vi tog med oss Penelope ner till havet och sprang runt, åkte karusell och fikade på Starbucks. Träffade och daniel, en av engelskmännen där nere. han var jättegullig mot Penelope och sprang runt och lekte med henne:)
Sen lagade vi lite mat, och gjorde pannkakor. Jag impade på Elin genom att vända pannkakorna i luften, vilket jag gjorde henne mäkta imponerad. :)
sen försökte jag även dressera pannkakan så den kunde flippa i luften. Bildbevis på detta! Vi spelade även in en film som vi sk lägga ut på youtube senare.

Penelope sover just nu! Vi har vart ute en sväng på förmiddagen! Så skönt ute.

Klart slut från Cypern.
CIAO!

Alexandra och hennes prins. Kvällens gulligaste par!

Glada tjejer:)

Evelina och någon som vi inte kommer ihåg namnet på
han ville ta en bild på oss för han tyckte jag var så söt.. Haha;)
Världens sötaste tjej!!!

Kolla mitt ansiktsuttryck;)
Här ser ni. Fler bildbevis kommer senare. Kolla vad högt upp den är!! Wow

Denna bilden får avsluta. 2 sötisar-






Helg i kärlekens tecken...

kom precis från gymmet, puhhh det var skönt! Jag o Kristina har pratat och skrattat massa.
helgen var bra. I fredags blev det party med evelina och elin och de omtalade engelskmännen:) vi hade supertrevligt! engelskmännen var riktiga gentlemän och riktigt snälla och omtänksamma!!
vi drack drinkar, och dansade loss ordentligt. dock blev det inte riktigt sent eftersom jag skulle ha min arbetsintervju på lördag!
Elin och Evelina blev givetvis hungriga när vi skulle hem, så vi sprang runt i halva Larnaca i hopp om att hitta mat. men nu befinner vi ju oss på Cypern, och det är då ingen självklarhet att det finns något ställe öppet. SÅ nej det fanns inget mc donalds liknande. Men eftersom jag ville visa min gästfrihet, sa jag att jag kunde laga mat till dem när vi kom hem till mig. Elin och Evelina höll på att skratta ihjäl sig när de såg mig stå och hacka lök och pressa vitlök klockan halv 4 på natten. men de klagade inte på maten, utan tyckte den va utsökt!
Sen iväg på arbetsintervju, gick väl bra. så seriös var den inte, eftersom det var en cypriot som höll i den. men man va tvungen att kunna dansa och sjunga, och ni som känner mig vet att där sprack det... Haha;) man skulle också börja jobba den 1 april vilket inte går för min del. men det hade vart skoj! Jag kan ju sjunga kareoke, haha varför nämnde jag inte det?
När jag och Alexandra kom tillbaka blev det lite shopping. så mysigt med alla hjärtan i skyltfönstren, så vi gick runt och suckade över att vi inte hade någon kille som kunde köpa fin smycken, nallar och ge oss rosor..
Men jag kunde inte firat någon bättre alla hjärtans dag med Alexandra.
Vi gick ner en sväng till havet och tjatade en massa, mestadels om killar såklart:)
Söndagar är sååå boooring! Alexandra åkte hem ganska tidigt, så gjorde jag inget vettigt förutom att städa. Jag Kristina och Penelope gick ner till havet och tog en fika på Starbucks också.
Penelope åkte en karusell med hästar som hon verkligen älskade. :)

I veckan har jag och P busat massa. Hon pratar så himla mycket nu, bärjar så smått börja sätta ihop meningar. igår sa hon Farfar för första gången!
Hon är en väldigt stark vilja denna lilla damen, så jag får ge mig många gånger under dagen. men pappa säger att det får han och mamma göra fortfarande, så det kanske är något som sitter i även om man snart är 19...
Lyssnar på rix fm på webben, sanna nielsen har gjort en jättefin låt. jag har ju ingen aning  om vad det är för låtar som spelas sönder på radion nu. Har aldrig hört denna låten innan, men den va underbar:)

Lägger upp lite bilder från helgen!


Take care:) Pussokram

Engelskmännen och Evelina:) Han längst till höger heter Nick Carter precis som Backstreet boys stjärnan!!

Glada gänget:)Godingarna!!!
Party! Min nya klänning från Zara
Elin, Daniel och Evelina
De får bygga lite på brännan;)
Elin och Evelina var galna på dansgolvet!!
Så söta:)
som sagt, de var heelt galna!!





valentines weekend och fredag den 13:e

Jaa idag är det fredagen den 13:e. Vet inte om ni är så skrockfulla, men lite tänker man på det i alla fall! Jag är en sån där person som inte lägger nyckar på bordet, inte går under stegar och vad de nu mer är... Kanske lite löjligt för det händer ju precis ingenting om man råkar lägga nycklarna på bordet! Tänk förr att man verkligen trodde på allt sånt här.
Får väl se om det händer något hemskt idag. Än så länge har jag klrarat mig, peppar, peppar ta i trä.
Imorgon är det ju en romantiskt dag, alla hjärntans dag. Lite överskattat för alla dagar ska ju vara en alla hjärtans dag, men det är klart det är ju roligt att det är lite extra.
Fick ett jättefint alla hjärtans dag kort av mormor, morfar och Bertil idag. Blev så himla glad:)  Tack!

Ikväll blir det party med Elin och Evelina. Superskoj. Vi måste fira att Elin fick ekonomitjänsten till sommaren här på Cypern!! Wohooo grattis. Jag blev nog gladare än Elin själv när hon berättade det.
Så vi måste fira henne. Kanske får gå och köpa champange;)
Det ska bli skoj ikväll!

Imorgon däremot har jag lite mer att vara nervös för. Jag ska på arbetsintervju som aktivitetsledare för Phantea garden hotel. Skickade in en ansökan och fick svar om att han ville träffa mig. Blev så glad.
Så jag hoppas på det bästa nu! Ni får hålla tummarna. Så jag ska vara aupair fram tills maj, sen förhoppningsvis får jag detta jobbet.
Jag kan verkligen rekommendera att söka mitt jobb som aupair! Världens bästa jobb:)
Så önska mig lycka till imorgon.

Alexandra kommer imorgon också, så vi ska nog också gå ut en sväng och ha lite alla hjärtans dag mys!! :)

Ha en bra helg allesammans. Jag skickar en alla hjärtans dag kram till er.

Whit Love/ Elin



Strålande väder...

å på strålande humör. Tänk vad vädret styr humöret. Är det grått, regning och trist så blir man automatiskt irriterad, deppig och arg. Medans dagar då det är sol strålar man lika mycket som solen själv. Tur att man bor på Cypern där det är 360 soldagar:) Så här är det inga höst eller vinterdepressioner vill jag lova! Här är man alltid glad. Eller okej, man har sina dagar men det har alla!
Idag har det var 25 grader varmt. Ska bara tilläga också att alla som missat det att det är i början av februari! Är det inte helt underbart:)
Jag och Penelope var tvugn att fira att det var fredag så vi gick ner till Starbucks och tog en fika. Färskpressad apelsinjuice. Mums:) Det var som att fika med sin bästa vän, vi hade så trevligt. Fast det förstås mina vänner brukar inte få myror i benen och börjar ksypa runt bland borden, och hoppa upp och ner i soffan.
Sedan gick vi hela Finikoudes (Strandpromenaden). Det var mycket folk ute och Penelope charmade nästan alla hon såg.. :)
Sen blev det också fredagsdisco. På med partyskivan! Kristinas syster Karin är ihop med en musiker som har ett band som heter SUMO, grymt bra musik så det fick bli den skivan idag! :) Penelope diggade med tillsammans med Spirre och Gogo (hennes nallar).
Penelope har haft hasfluss i veckan så hon har haft feber och inte vart på topp. Men som tur är det över, bara medicin kvar imorgon och söndag också.
Kristina var hemma i måndags och tisdag eftersom hon var sjuk. Det spelar ingen roll hur gamal man blir, man vill ha mamma nära sig när man är sjuk. Å som kommer in en gång var 5:e minut och frågar om det är något man vill ha..

Helgen blir lugn. Ska försöka hinna i fatt mitt liv som bara springer iväg. Har vart så mycket nu varenda helg så jag måste verkligen ta tag i mig själv och ta det lugnt. Ska bli skönt.
Den cypriotiska melodifestivalen börjar imogon så det ska bli spännande och se vad det är för slags schlager musik de har här nere.
Skönt med fredagkväll:) Ska ha lite fredagsmys, sen blir det säng tidigt.

Ha en bra helg:)

Enjoy and Love/ Elin

Alexandra, Elin och Elin;)

Vilken superhelg!

Å denna helgen har verkligen vart superduper rolig från fredagskväll till och med nu. :) Elin och Alexandra har kommit till Larnaca och vi har haft hur kul som helst. Drinkar, vin, shopping, spana på killar kan väl sammanfatta vår helg. Å så en massa skratt och prat.
Började i fredags när Elin kom hit. Vi var taggade båda två att gå ut, först mat och sen några drinkar nere vid havet. Kristina hade tipsat om en jättebra restaurang. Jag som tror jag vet och hittar överallt, sa till Elin att jag vet ptrecis vart den ligger. Hmm men det sa jag bara för att göra Elin lungn. I alla fall när vi började närma oss var jag tvungen att erkänna för henne att jag kanske inte visste precis vart den låg, men till slut hittade vi den i alla fall. Kan tilläggas att det spöregnade också, och jag gick i mina svarta pumps med (jätte)hög klack, som jag inte är alls van att gå i. I alla fall vi åt jättegod mat, dick var vi ensamma på hela restaurangen, så det kändes lite mobbat, men vi fick maten snabbt och lätt i alla fall.
Därefter gick vi ner till havet och ner till en indisk bar där de har magdans på fredagar. Efter några supergoda drinkar, började magdansen och vi kan ju inte säga att vi blev direkt besvikna på när vi såg att det var en superfräsch kille i muskulös kropp som kom ut på scen iförd bara ett par byxor och en inoljad snygg kropp. Både jag och Elin satt och dregalde över snyggingen. Supercoolt ställe, och jättemysigt, så alla som kommer hit i vår ska jag ta med dit. Det är väl värt ett besök. Sen underlättade det ju också att det satt en snygging vid bordet jämte oss också. Han hade nog spanat in oss för han sa hej då och vände sig om massa gånger när han hade gått..:) Vi blev glada, Tyvärr hade väl Elin paxat honom först, men det fanns gott om snyggingar!
Eftersom jag snarare fick halta mig hem, istället för att få snygg hållning i mina pumps valde vi att gå hem och skippa skybar. Klokt val tyckte vi dagen efter! Övning ger färdighet så jag får börja öva gå i skorna. Men igår hade jag träningsvärk och mina ben darrade så jag är verkligen inte van..
Igår började vi dagen med att Detoxa våra kroppar. Vi gick till fruktmarknaden och köpte massa färsk och god frukt ochgjorde fruktsallad till frukost. Mums:D
Sen kom Alexandra, och det blev shopping. Köpte en tunika och ett linne för mitt presentkort jag fick i julklapp! :)
Därefter åkte vi och inhandlade saker till tacos. Hur gått som helst, efter en lång shoppingdag. Sen hade ju bio stått på schemat men eftersom det inte gick någon bra bestämde vi oss för att vara hemma och prata, vilket visade sig vara mycket roligare. Vi pratade om att skaffa var sin Kostas (typ alla här nere heter det) eller en lien supermario;)

Idag har det vart strålande väder, vart nere vid havet hela dagen. Tror att jag såg min Kostas som jag vill gifta mig med, en supersnygg kille. Eller det fanns några stycken nere vid havet idag. Jag och Elin gick en runda på strandpromenaden så nu är man fylld med massa energi!!

Nej nu ska jag städa och plocka irodning. Hoppas ni haft en rolig helg därhemma!

Enjoy / Elin


RSS 2.0