Strandsatt...

Jag vet seriöst inte vad det är för fel på denna ö, hallå kom igen, det är typ mars och det är fullständig storm ute.. Kallt och regn, come on, det måste snart ändras! Vi håller både på att regna och blåsa bort. Snart blir vi väl helt strandsatta!
Förutom vädret går livet sin gilla gång här på ön.
Helgen hade att erbjuda en carneval i Limassol. herregud vad folk! Å alla var utklädda. :) Att vi aldrig testat det innan, det var ju hur enkelt som helst att flörta, även om jag om min syster fluff hade rosa tyllkjol, hatt och spetshandskar. Vi var väldigt populära.
En sak som jag dock ska tänka på till nästa gång är oavsett om du inte har något annat än lösnagel lim hemma, använd det ALDRIG till att klistra på lösögonfransar. Resultatet blir då ett svidanade öga som inte går att öppna, och att man blinkar hela tiden så det ser ut som man flörtar med alla..

Nu är det sticknings time. :)


Ett gott skratt förlänger livet..

Ja, men det där med att skaffa en blogg går väl sådär..
Men jag har faktiskt en ursäkt, de har renoverats i våra hem och därför har tillgången till internet vart sådär.
Men livet rullar på här på denna kärlekens ö. Vi njuter för fullt..
Jobbar på dagarna, dödar vinflaskor på kvällarna och skrattar tills vi får ont i magen.
Något som är mindre bra är att vi blivit lite smått kriminella. Förra helgen var det strålande solsken ute och vi blekfisar tänkte att nu ska det solas. Problemet var bara att vi inte hade någon solstol på vår stora terass.
Ha, tänkte vi. Det ska väl inte vara så svårt. Ack vad vi bedrog oss..
Vet ni hur svårt det är att få in 2 långa solstolar i en liten KIA picanto? Det ska jag be att få tala om för er. Det går knappt. Eftersom vi samtidigt skulle vara diskreta gick väl operation solstol sådär. Men vi lyckades, ingen kom till skada och de står snyggt och prydligt ute på min terass.

En ny uppdatering kommer inom kort.

Over and out!

Vet inte om det såg misstänkt ut när vi körde genom Agia Napa med solstolarna en halv meter utanför bilen med öppen bagagelucka. :)

RSS 2.0