You are my sunshine!

Va inne o läste Alexandras blogg och såg att hon hade lagt ut låten You are my sunshine med Domino Dancing. Helt klart den bästa låten just nu, man blir så otroligt glad när man hör den.den spelas också väldigt flitigt på nattklubbarna här på Cypern. Gissa vem som släpper loss då?! ;)  Lyssna på den här: http://www.youtube.com/watch?v=yuKsj0yfj38&eurl=http%3A%2F%2Fborga%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded
Idag är jag på toppenhumör, å då menar jag verkligen toppenhumör! Solen skiner och det är inte ett moln på himlen å runt 22-23 grader? Kan det bli bättre? Tvek.
Jag och Penelope passade på att njuta nere vid stranden med juice och glass. Hon älskar att springa runt där. Kolla på gamla pensionärer som ligger och solar (!), det är verkligen ett tecken på att det är varmt, när gamlingarna letar sig ut för att sola sin redan alldeles sönderbrända hud, eftersom de inte gör något annat än att ligga i solstolen.
Men jag får erkänna att jag är lite så också, så fort solen är uppe och jag är ledig passar jag på att bättra på färgen lite.

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Nej hur ska ni veta det?? Haha jag ska på tjejkväll med kristina och evelina och några från deras jobb.. Superskoj. :) Vi ska ut och äta och ha trevligt!

Det enda som är ett minus är att jag fortfarade har ont i halsen, å Penelope är lite förkyld också. Men det andra får väga upp lite halsont.

Please don´t take my sunshine away!!

Kramisar Elinuschka


Fredagsmys-pys!

Sitter i min soffa med en filt om mig och äter torkade aprikoser å njuter! Har tänt massa ljus över allt och lyssnar på Stina Nordenstam, Åsa Jinder, Cajsa-stina Åkerström och så någon grekisk smörsång! Jätteskönt. Har tagit en lång varm dusch och smörjt in mig med en ny bodylotion från Body-shop som doftar ljuvligt! var där idag för jag skulle köpa en ny ansiktskräm, å då hade de erbjudande ta 2 och få en gratis. Gissa vem som nappade på det erbjudandet??!

Dessvärre stinker jag fortfarande vitlök, men eftersom jag ska sova ensam är det ingen som tar skada av det;)
Penelope har fått stå ut med stanken hela dagen, rynkat näsan några gånger, men inte så att hon flytt fältet så fort hon sett mig..
Inte ett dugg bättre i halsen:/ Hoppas dock på en förbättring imorgon, eftersom solen ska skina och det ska va vackert
väder:) det kanske är det, att jag inte fått tillräckligt med sol som framkallt mitt halsont??!

Kristina kom in till mig innan, hon hade gjort tomatsoppa och varma mackor:) Så gulligt av henne!

Just nu känner jag mig väldigt lugn och harmonisk! Lyssnar på lugn musik och jag känner mig avslappand.. Jätteskönt! det edna som fattas är lite massage. Ska kolla upp om det finns något bra ställe här i Larnaca. Ska krypa ner med en god bok sen. Läste ut en igår, som var jättebra, Matilde hette den.
Jag blir så ledsen när en bok tagit slut för jag vill att den ska fortsätta och aldrig ta slut. Man har blivit kompisar med dem i boken och man känner dem utan och innan. Tänkte jag skulle börja läsa Flyga Drake av Khaled Hossein.
vet ni vad?? Penelope smälte mitt hjärta innan och jag blev helt kär, hon log mot mig och det var ett riktigt leende ända inifrån hennes hjärta <3

Ha en lugn och harmonisk fredagkväll allesammans:)
Much Love / Elin



Stinker vitlök...

Ja jag verkligen stinker vitlök i munnen, men det kan bero på att jag ätit 2 hela klyftor. Nää inte frivillig, men jag har så förbaskat ont i halsen, och känner en förkylning i kroppen. Stackars lilla Penelope som ska stå ut med mitt stinkande idag. Försöker kurera mig med honungsvatten, halstabletter, och andra värktabletter.. Hoppa att det hjälper!!
Så idag är ingen bra dag, jag blir alltid sur när jag börjar bli förkyld. Så innan när jag och Penelope gick en runda fick jag ett spel på cyprioterna, DE KAN INTE KÖRA BIL!!! så enkelt är det. de kör som galningar, parkerar mitt på trottoaren, mitt i vägen eller precis i en korsning. Ställ bilen och gå inne i stan i stället! Jag svärde långa ramsor inombrods, å sen när de ska hålla på och tuta och vissla gör det inte bättre. Jag gav dem onda ögat istället och en mordisk blick!
Man kan ju inte ens ta sig förbi med barnvagn eftersom bilarna ställt sig mitt på trottoaren bara för de ska slippa gå. Sen parkerar de så precis utanför varenda affär. Gissa om jag blev galen! Nästa gång är det jag som sliter upp dörren och frågar vad de håller på med.
Christian berättade att när han skulle ta körkort och hade uppkörning, å han skulle backa, så va han inte riktigt 100 på det, men körskolegubben sa bara: Va fasen, man backar ju ändå bara 3 gånger om året!
Det hade vart något för Hans och Allan, mina körskolegubbar att få veta. Det hade inte ens vart lönt i Sverige, där ska det vara 10 meter från en korsning, 30 meter från järnvägsspår, 10 meter från ett övergångsställ.
Här parkerar de gärna mitt i kosrning, på övergångsstället, så bilisterna som kommer säkert inte ska se att det kommer gående som ska över!!!
Skaffa körkort i Sverige, Cyprioter.

Det spöregnar och åskar ute och är allmänt tråkigt väder.
Som tur var fick Penelope ett par jättefina gummistävlar av hennes morfar. så vi ska ut och hoppa i vattenpölar i eftermiddag.

Tjingeling! // Elin

Beslutsånget!!!

Vet ni vad? Jag vaknade upp alldeles kallsvettig i morse för jag hade en mardröm. Men nej, inte en sån där om att jag blir jagad av ett stort monster eller att jag ska bli mördad, eller att jag springer och springer men kommer ingen vart... Nej ingen sån, jag drömde istället något som kändes 100 gånger värre, nämligen vad jag ska bli när jag blir stor. Jag vill ju bli barnmorska, men samtidigt gymnasielärare eller arbeta inom turismen. Men i alla fall i drömmen stod det en person från alla yrken, en barnmorska i vit rock, en gymnasielärare, och en reseentrepenör, och alla drog och slet i mig för att jag skulle välja dem..Usch! Så svårt. Jag måste verkligen bestäma mig även om jag inte ska börja plugga än.
Nu ska jag verkligen sätta mig i djupa tankar och följa mitt hjärta.

På tal om jobb och så, fick jag jobbet i Agia Napa som aktivitetsledare. Lite sent nu eftersom jag ska stanna här till augusti, men det verkade inte helt omöjligt att jag kunde få anställning från augusti til november! :)
Vi får väl se när jag hamnar på svensk mark igen!

Have a nice day!

/ Elin

My new passion is orange!

Å jag har kommit på min nya favoritfärg, orange! Visst är den färgen härlig, fräsch och snygg. Orange är det nya rosa för mig!
Var ute på en liten shoppingrunda innan och det fick följa med massa orange saker! Man blir så glad när man ser alla vårkläder i regnbågens färger i affärerna:) Farligt för man vill ha allting..
Jag har inte gjort många knop idag, solat på förmiddagen och handlat och shoppat på eftermiddagen.

Just nu sitter jag och laddar med choklad och jordgubbar, vet inte riktigt vad det är jag laddar för, men det gör jag i alla fall! Imorgon kommer Kristina och Penelope hem:) Det är drygt och jobbigt att vara ledig. Men nu har jag i alla fall vilat upp mig.

Jag och Evelaaaaanch (Evelina) skulle ju resa till Kos eller Rodhos i sommar. Vi har fått lägga ner de planerna lite, när vi började kolla runt. Det är ju nästan dyrare att åka från Cypern till Rodhos än vad det är från Sverige. No way att vi tänker lägga ut närmare 5000:-. Å inte nog med det, vet ni hur lång tid det tar att flyga till Kos? 10 timmar!!! det går ju snabbare att simma dit, men då ska man byta i Athen och vänta där. Never ever..
Det är ju för fasen billigare att monterna ner Rodhos eller Kos och ta hit det ;)
Istället satsar jag och Evelaaanch på en bilsemester på Cypern och åker runt till alla fina platser och solar och badar. Blir billagre och bättre får vi tro!

Kalinychta (godnatt på grekiska)
Enjoy / Elinuschka.

Örhängen, nagellack i orange, ljuvliga bodybutter från bodyshop i perfekt size!
Skjorta från Berschka.
Mmm Marabou (eller jag menar Lindt)

Tillbaka från det svenska Ghettot!

Är alltså tillbaka från Agia Napa. Men man kan börja undra om man inte är hemma för det är invaderat av Svenskar precis över allt. Svenska pensionärer som rör sig likt en skolklass tillsammans. Pensionärsdagis är vad det är.
Överallt svenskar, svensk mat, folk, restauranger o allt! Vi har emigrerat till Agia Napa vintertid.
Elinpelin har jobbat i förmiddags så jag fick aktivera mig själv. Började med en lång promenad i spöregn! härligt. är det någon mer än jag som tycker om att gå i regn? handlade frukost och gick tillbaka min långa väg.
slängde mig framför tv:n, kände mig som en kille som låg enbart i kalsonger och sega en hel förmiddag å pilla navel.
Elin kom hem å det stod disk upp till taket och jag låg och halvsov till sex and the city.. stackaren å komma hem till det;) men jag har ju semester!
Kollade på några avsnitt av Gilmore girls också, innan det var dags att styra tillbaka mot Larnaca.

Har kommit på att det är ganska trist att vara själv och vara ledig. Finns liksom ingenting att göra. Jag vill leka med Penelope NU!
Imorgon ska jag ta tag i mitt liv, skriva om mitt CV och komma på vad jag ska bli när jag blir stor. Men jag vill för mycket.
Nu ska jag kolla runt lite på internet, har suttit här sedan 4 i eftermiddags, men vad ska man göra på Cypern i spöregn?

Just det jag och Elin såg en superduper bra skräckfilm igår som hette the strangers. Vi satt med hjärtat i halsgropen hela tiden och höll andan så vi var nästan blåa i ansiktet. jag har nog aldrig vart så rädd, men ändå skulle vi ju kolla på den. med händer och kuddar och täcken över huvuden och uppkrupna i varandras knän. Å det hemskaste av allt den var verklighetsbaserad så man kunde inte tänka att det inte händer på riktigt, för det hade det ju gjort! Den är verkligen att rekomendera. men shit vad läskig, den var sån där psyk-film..
å inte nog med det, jag och elin skulle gå ut i spöregnet och ner till hennes tvättstuga i mörker för att ta ut hennes tvätt. precis sådant väder det hade vart i filmen så jag tog en ficklampa och fick leka lite Beck och springa runt och lysa och styrka mig mot husväggen. Kanske polisyrket är något???

Tjao/ Elinuschka;)


Hittade min Kostas;)

Vädret är vackert, vindarna smeker, Teletubbies kommer och leker... Okej, jag har fått Teletubbies på hjärnan;)
Penelope och Kristina är i Sveirge just nu, så jag är ledig..;) FF, Wihey!
Evelaaaanch åkte precis hem:) Haft en kvalitetshelg med henne. Haft supertrevligt! I fredags var vi lata så vi gick ut och åt, och sedan blev det utgång. Vi gick till Drakula, ett jätte coolt ställe:) Dansade o drack drinkar! Slog sällskap med ett par jättetrevliga Cypriotiska tjejer, som var hur goa som helst.
Sen stod han där, min Kostas, precis när vi skulle gå. Jag sa till Evelina att vi inte kan gå nu. Vi dansade och pratade med varandra. Å nu till kvällens roligaste: Jag frågade vad han hette, vet ni vad?? Han hette Kostas. Precis som vi har skojat om hela tiden;) Jag låg mig dubbel och asgarvade! Men han kunde inte prata så bra engelska så det går fetbort! Men kul hade vi. Dock såg jag nu att han hade konstig näsa, haha...;)
Igår var vi sega, shoppade men köpte inget och låg och tittade upp i taket.
Idag har det blivit poolen med Hugo (en av engelskmännen) och massa prat om killar.

Nu ska jag packa väska och bege mig till Agia Napa och Elin.

Tjao!





Min kostas;) haha fast han såg faktiskt mycket bättre ut. En hårig liten sak!


Konstaterat: Ericsson-telefoner TÅL vatten!

Tro det eller ej men min mobil fungerar! Det är ju helt fantastiskt:) Trodde aldrig att den skulle göra det, men där ser man vad fel jag hade. Ingen är gladare än jag, så nu kan ni ringa igen. Det var lite tyst där ett tag, men nu är jag alltså kontaktbar igen;)
Idag blåser det jättemycket! Hmm vart är värmen, men okej det är 16 grader så så kallt är det väl inte..
Nu har Frida äntligen bokat resa ner i april!!!! Gissa om jag blev glad. Jag kommer att vara ledig det mesta också, så det kommer bli superduper kul:) Längtar ihjäl mig:D
Jag har nog blivit drabbat av en sån där energitjuv som Sanna skrev om sannajosefine.blogg.se. Har ingen energi, men igår var det bättre, men tror det är samma idag igen. Orkar inget, allt känns tråkigt och jag vill till Sverige. Precis som Sanna skrev är jag som hon väldigt positiv av mig, och ni som läst min blogg kan se att jag aldrig skrivit något negativt någon gång. Men jag får försäka springa iväg den dumma energitjuven innan han rånar all min energi.
På lördag åker Kristina och Penelope till Sverige, vilket innebär ledigt för mig. Evelina kommer på besök sen blir det nog en sväg till Agia Napa till Elin:)

Jag får sådan ångest när jag tänker på min framtid, eller ångest är väl kanske fel ord, men jag har så svårt att bestämma mig. Jag vill ju inte flytta hem till Sverige inom de närmaste 2-3 åren och kommer därför satsta på England nästa år för att öva upp min engelska. Sen vill jag åka till ett land till, helst lite längre bort.
Men samtidigt vill jag snart börja läsa på universitetet. men ändå tänker jag så här: Är det någon gång som man ska resa och åka runt är det nu för sen måste man skaffa jobb. Fast man kan ju ändå resa sen, men det blir inte riktigt på samma sätt. Jag har den synen att när man läst klart på universitet / högskola ska man börja jobba snarast och tjäna pengar. Då är man så pass gamal också.. Å man vill ju jobbat några år innan man skaffar barn och familj också.
Å sen är det ju det där vad man ska bli... Barnmorska står längst upp på listan och tätt följt socionom och gymnasielärare. Men jag ill ha ett arbete där man tjänar bra med pengar och samtidigt ett kul och utvecklande jobb och därför tror jag barnmorska är det som ligger först. Kristinas mamma är barnmorksa och hon övertalar mig till att bli det, hon har berättat om arbetet och det låter kul. Tänk och få vara med när ett första liv kommer til världen.
Jaa jag får sätta mig i djupa tankar nu helt enkelt. Men först plugga grekiska!!

Lägger upp lite bilder speciellt till mormor som älskar blommor!

Pussokramisar Elin







jaa det ska börjas i tid!

Konstaterat: Ericsson - telefoner tål inte vatten.

Igår gjorde jag ett konstanterande, min Sony Ericsson tål inte och ligga på 2,70 meters djup i poolen. Vad bra för nu behöver jag inte gå runt och fundera över det mer. haha som ni förstår har min telefon tagit ett svalkande dopp i poolen. Klantigt? Svar: JA. Men det va ju inte mitt fel utan telefonen och poolens fel.
Jag låg i solstolen närmast poolen. Nick och Daniel (engelskmännen) var också med och de skojade om att jag skulle ramla i. Nej nej sa jag. Men i min ficka låg min mobil och rätt som det var hörde jag ett plupp... På den djupaste delen som är 2, 70.
Behöver jag tillägga att den är stendöd och inte funkar?
Jag ska aldrig mer köpa ericssontelefoner. Jag menar de borde ju tåla lite vatten? Inte..;)

I alla fall igår och i lördags blev det slöande vid poolen med Nick och Daniel. Mycket trevliga pjakar det!
Lördags kom Alexandra hit:) Hon skulle tatuera sig så jag var med henne. Blää kommer aldrig tatuera mig efter det och vad jag såg. fy vad hemskt!
men snyggt blev det i alla fall på henne! Ett ankare och födelsedatum på hennea förädrar och syskon.
på kvällen var det dinner party hos engelskmännen. Mycket trevligt! God mat och dryck. :) Killarna var riktigt bra kockar!
En trevlig kväll med dans på olika barer och klubbar:) Supernajs!
Igår var man alltid lite småseg så poolen var ett bra sätt att ta igen sig på.

Här kommer lite bilder!
Ha en bra dag:)

Enjoy/Elin

Så här såg jag ut för kvällen:)

Snygga party-brudar!



Jag och Laura! :)
Dracula som var en jättecool nattklubb!
Stendöd!!!!!!


Om du lämnade mig nu..

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu!  Den är så fin!
Har precis lagat köttfärssås och Spaghetti till mig och Penelope, som ligger och sover. Haha att hon inte kan hjälpa till?;) Nehe då ligger hon och sover när jag behöver henne som mest.. Men hon hjälpte mig faktiskt att städa innan! Hon tycker det är superskoj att dammsuga:)
Kristina ringde och frågade om jag höll på att bränna ner köket, och jag sa ja, men det är ingen fara, tänk inte på det. ;)
Nej då så allvarligt var det inte.
Det är fortfarande kalasväder, så vi har vart ute en massa! Härligt:)
Antagligen kommer det bli solstolen i helgen.
Vi dansade på förmiddagen och jag mimade för Penelope och hon satt och skrattade så hon höll på att kikna. Antagligen såg det väldigt roligt ut;) Haha.. Men det bjuder jag på!
I morgon kväll är vi bjudna på Dinner Party hos våra engelska män Hugo och Snigel! Mycket trevligt! dessvärre är det vara jag och alexandra och några andra som kommer delta, men inte elin och evelina:( Lite tråkigt!

nu har Pluppan vaknat. Hon är så gosig när hon är nyvaken! Ska pussas och kramas. Ska ge henne lite mat.

 v vvvvvvvvvvv  fg jh // Hälsningar Penelope
Tror hon skrev trevlig helg allihop eller något i den stilen. För det får ni ha!

ENjoy/ Elinpelin

Hälsofreak!

C-vitamin Bomb!

Nyttig som få..:)

Penelope har även blivit min Personliga tränare. Hon kör med mig, står och pekar vad jag ska göra och gapar på mig om jag kommer efter eller latar mig! Vi tränar inför beach 09. Hårdträningen har startat!

Glassfreak och rullat köttbullar.

Å sitter här och äter glass till efterrätt. En supergod cream caramel glass:) Mums! Har precis käns mig som en husmor och stått och rullar köttbullar. försökte få med penelope men hon var intre så intresserad av det, tyvärr! Hon är rädd för att smutsa ner sig, så det där med att rullar köttbullar var inte tal om tyckte hon.. Men goda blev dem i alla fall. Penelope godkände dem, mmmm, åååå gott, "mea". Klart bra betyg!
Helgen har vart lugn, i fredgas kväll fick jag ett ryck vid halv 10 tiden och ställde mig och lagade hela helgens meny, vilket var smidigt för sen var det bara att vräma och jag behövde inte ägna en tanke på matlagning!
i lördags åkte jag och kristina till IKEA! :) Blev såklart en del handlat!
Top of the day avslutades med en liten shoppingrunda i Larnaca. Blev dock bara en neccesär för jag behövde verkligen en ny! Sminket hade läckt ut i den andra!
Kvällen tillbringade jag och penelope tillsammans, FF! Satt barnvkt och vi kollade på film och hade lördagsmys!
I går var vi på en picknik/ blomsterutsällning. Det var bara svenskar med, vilket var skoj:) Köpte hem lite kryddor som jag planterat i mina supersnygga krukor från IKEA! Jättemysigt med picknik!
På kvällen kom Elin hit och vi hade tacos kväll tillsammans:) Myspys!
Lägger upp lite bilder!

Enjoy/ Elin <3

Visst blev det bra?



Min lägenhet som jag stylat om lite..

Halleluja moment!
Pervolia! De har ett hus precis där och denna utsikt är från deras uteplats! Vem skulle inte vilja bo så här?


Ser det inte ut som hemma i Kalv lite grann? Lite grusväg, lite träd, lite åkrar, lite blommor!
Penelope får avsluta! Visst är hon bara såå söt:)


Elin goes Glasögon;)

Ja, jag hittade mina glasögon häromdagen när jag städade min garderob, visste knappt att jag hade glasögon, men tydligen så... Haha:) Använde dem i alla fall igår och idag, och oj vad mycket bättre jag ser! Får nog på allvar börja använda dem jämt! Vill ha svarta riktigt markerade som syns så jag införskaffade ett par! Hiss eller diss? Det får ni själva avgöra!! Jag kör på en mer sofistikerad look:)! Haha

Idag är det kalasväder ute! Supervarmt så nu ska jag ut och pressa medan Pluppi sover:) Kan tänka mig att det blir solstolen i helgen också. Skönt nu att det varma och soliga vädret kommit tillbaka! man blir ju såå otroligt glad så det spritter i hela kroppen:)
Vill man hem till Sverige nu? Klart man inte vill!! Saknar faktiskt inte sverige, det är klart man längtar hem då och då, men inte alls mycket. Man saknar vänner och familj, men inte kalv och skene. skulle flytta med alla man känner hit ner:) det hade vart någonting!

Gjorde en lista på facebook igår om 25 fakta om mig själv. För er som inte har listan får ni den nu:

1. Är helt chokladberoende
2. Kan inte leva utan försvarets hudsalva
3. Älskaratt handdiska
4. Tycker inte om att plocka in i diskmaskin
5. Har serverat på minst 10 bröllop
6. Är just nu AuPair på Cypern och har hand om världens sötaste tjej Penelope
7. Planerar att resa till Thailand i höst
8. Har planer på att bo i London nästa år för att bättra min engelska
9. Vill åka som volontär till Sydafrika
10. Vill vidareutbilda mig till Barnmorska eller Socionom
11. Planerar inte flytta tillbaka till Sverige de närmaste 2 - 3 åren
12. Saknar svensk lösgodis
13. Saknar Svensk mat
14. Vill testa vara brunett men vågar inte
15. Längtar då och då till Sverige
16. Vill tatuera en liten fjäril på foten
17. Planerar att åka till Rodhos eller Kos med Evelina i juni
18. Ska på dinner party med engelskmännen nästa vecka
19. Vill upptäcka hela världen
20. Vill ha ett drömjobb där man tjänar fett med pengar
21. Vill ha obegränsat med pengar så man kan köpa vad man vill
22. Ska ha som mål att kunna kommunicera på grekiska innan jag åker från Cypern
23. Älskar Greys Anatomy och Sex and the City
24. Min favoritdrink är Strawberry Margaritas
25. Skaffa en kostas;) Haha

Ja hissa eller dissa??

Elin lektant! :)

Pluppi och jag! :)
Förresten är det mormors gamla klänning jag har på mig! HIttade den i hennes garderob när jag va hemma. Cool va?



LOVE/ Elin

Tandläkar-väder.

I dag är det sånt där riktigt tandläkar väder som man blir helt deprimerad av! Grått och spöregn, vad är det här för något? Ge mig sol NU!! Fast antagligen kommer jag klaga påatt det är för varmt sen, så man får väl ändå passa på att "njuta".
Nu har jag haft en extra lång helg för jag var ledig igår, det var Green Monday, första dagen i fastan. Så nu får cyprioterna bara äta grönsaker och fisk. Ganska nyttigt i alla fall, men antagligen kommer de äta mer kött efter påsk så det gå plus minus noll...
Så gårdagen tillbringade jag ensam i Agia Napa, Elin jobbade så jag fick sysselsätta mig bäst jag ville. Tog en lång promenad, och tog det allmänt lugnt!
I fredags var vi ute med engelskmännen. Egentligen var varken jag eller Elin sugna på att gå ut, men vi sa att vi går hem runt halv 2 så blir det inte så sent. Haha men när vi väl kom dit, blev det lite ändrade planer så vi ramlade in runt 4 tiden! ;) Haha men trevligt hade vi och oj vad vi dansade!! Alla cyprioter är så tråkiga när de går ut för de dansar inte, de kollar på oss som vi är helt knäppa när vi står mitt på det tomma dansgolvet och släpper loss, medan de står och trycker i baren med en drink i handen!
En tjej skvätte till och med vatten på oss, antagligen för att hon var avundsjuk på våran dansstil;)
Lördagen var seg, efter endast 3 timmars sömn okrade man inte med så specallt mycket. Lite shopping, men det okrar man ju alltid med oavsett hur trött man än är!
Sen kom min Alexandra hit. Vi busade lite med Penelope för vi skulle sitta barnvakt. Sen när skrotis hade somnat bjöd engelskmännen in sig själv för att kolla på film med oss:) Jätteskoj!
Först blev det Sex and the city, kanske inte så kul för dem men de sa att vi skulle kolla på det vi hade bestämt! De är så himla snälla, erbjöd sig och diska och allt. Haha och nu är vi bjudna på middag hos dem om 2 veckor:) ser jag framemot!
I alla fall, efter sex and the city var det killarnas tur att välja film. Denna gången The ring (skräckfilm).
Jag och Alexandra satt med händerna för ansiktet hela tiden eller kröp ner och gömde oss under filten, haha killarna tyckte nog et var skoj för de satt o asgarvade åt oss och frågade om vi verkligen ville se den? Haha Ja sa vi och blundade.. Men den va bra!

Så ja det är väl ungeför det som hänt! Köpte lite svensk hallonkräm och blåbärssoppa på Sunwing! ;) Saknar den svensnka maten! å så saknar jag min röda fina bil! å alla därhemma givetvis!

Just det Penelope har kissat på pottan första gången och nu somnar hon själv när hon ska sova lunch! BRAVO tjejen:)
Ta hand om er!

Har tyvärr inga bilder på denna datorn men ska fixa det.

Pussokram


RSS 2.0